Archief

The xRouten sidebar with the new archive entry highlighted.

Vanaf nu gaan alle gegevens die je verwijdert eerst een paar maanden naar het archief, voordat ze volledig en onherroepelijk verdwijnen. Heel handig als er per ongeluk iets wordt verwijderd, of als het later toch nog nodig blijkt.

Je bepaalt zelf hoe lang je je gegevens in het systeem wilt bewaren.