Arkiv

Från och med nu hamnar alla data du raderar först i arkivet i några månader innan de försvinner helt och oåterkalleligt. Mycket praktiskt om något raderas av misstag eller ändå visar sig behövas senare.
Du bestämmer själv hur länge du vill spara dina data i systemet.