Arkisto

Tästä lähtien kaikki poistamasi tiedot siirtyvät ensin muutamaksi kuukaudeksi arkistoon ennen kuin ne katoavat kokonaan ja peruuttamattomasti. Todella kätevää, jos jotain poistetaan vahingossa tai sitä tarvitaankin myöhemmin.
Päätät itse, kuinka kauan haluat säilyttää tietojasi järjestelmässä.