Arkiv

Fra nu af havner alle data, du sletter, først i arkivet i nogle måneder, før de forsvinder helt og uigenkaldeligt. Meget praktisk, hvis noget slettes ved en fejl eller alligevel viser sig at være nødvendigt senere.
Du bestemmer selv, hvor længe du vil gemme dine data i systemet.