Archiv

Od této chvíle se všechna data, která smažete, nejprve na několik měsíců přesunou do archivu, než úplně a nevratně zmizí. Velmi praktické, pokud se něco smaže omylem nebo se to nakonec později přece jen bude hodit.
Sami rozhodujete, jak dlouho chcete svá data v systému uchovávat.