Arkiv

Fra nå av havner alle data du sletter, først i arkivet i noen måneder før de forsvinner helt og ugjenkallelig. Svært nyttig hvis noe slettes ved et uhell eller likevel viser seg å trengs senere.
Du bestemmer selv hvor lenge du vil beholde dataene dine i systemet.